Автомобили

Модел ГодинаkmЦена
АвтомобилRenault Megane 15 dciбела металик, дизел
120,000 km
2011120,000 km7,450EUR
АвтомобилCitroen C3 14 hdiсива металик, дизел
120,000 km
2011120,000 km6,900EUR
АвтомобилRenault Megane 15 dciбела металик, дизел
139,000 km
2009139,000 km7,050EUR
АвтомобилRenault Megane 15 dciцрна металик, дизел
140,000 km
2009140,000 km6,900EUR
АвтомобилRenault Megane 15 dci naviбела металик, дизел
110,000 km
2011110,000 km7,700EUR
АвтомобилRenault Scenic 19 DCIсина металик, дизел
110,000 km
2007110,000 kmПо договор

Информација за контакт

next car next auto
Телефон: 072 / 666 000